Skip navigation
русский
English
español
français
Deutsch
ISSN 2522-1515
Библиотека БГЭУ
ЭЛЕКТРОННАЯ
БИБЛИОТЕКА БГЭУ
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Title
Author
Issue Date
Submit Date
Language
Type
Directories
Books
Articles
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Электронная библиотека БГЭУ
Search
Search:
All of DSpace
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-9 of 9 (Search time: 0.0 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
Type
Language
2017
Использование моделирования поведения потребителей для оценки перспектив развития рынка ресторанных услуг
Дергач, А. Ю.
;
Белова, С. О.
Article
Русский
2017
Условия, необходимые для внедрения инноваций в ресторанном бизнесе в современных условиях хозяйствования
Вислоус, Ю. В.
;
Крумплевская, И. Л.
;
Пароля-Тесленок, О. Б.
Article
Русский
2020
Проблемы ресторанного бизнеса в Республике Беларусь
Абрамович, Ю. А.
;
Горохович, В. В.
;
Обрывина, А. С.
Article
Русский
2021
Проблема адаптации ресторанного бизнеса к фактору дистанцирования в условиях COVID-19
Тищенко, Б. В.
Article
Русский
2021
Пути повышения эффективности функционирования организаций в ресторанном бизнесе
Сельвеструк, А. Ю.
Article
Русский
2021
Эффективность внедрения инноваций в ресторанном бизнесе
Сыроватко, А. М.
Article
Русский
2018
Ресторанный бизнес в Республике Беларусь: состояние, тенденции, перспективы развития
Лишай, Е. В.
;
Галай, Т. Ю.
;
Гецман, Я. В.
Article
Русский
2021
Эффективность внедрения инноваций в ресторанном бизнесе
Чурко, К. Е.
;
Мурадян, Д. Ю.
Article
Русский
2023
Development of the restaurant business in the context of globalization
Таянко, А. С.
Article
Английский
Search Results
Sort items by
Relevance
Title
Issue Date
In order
Ascending
Descending
Authors/record
All
1
2
3
4
5
10
15
20
25
30
40
50
Results/Page
5
10
15
20
25
30
40
50
60
70
80
90
100
120
140
160
180
200
Discover
Author
1
Абрамович, Ю. А.
1
Вислоус, Ю. В.
1
Галай, Т. Ю.
1
Гецман, Я. В.
1
Горохович, В. В.
1
Дергач, А. Ю.
1
Крумплевская, И. Л.
1
Лишай, Е. В.
1
Мурадян, Д. Ю.
1
Обрывина, А. С.
.
next >
Subject
9
ресторанный бизнес
2
innovative technologies
2
restaurant services
2
индустрия питания
2
инновационные технологии
2
рестораны
1
catering industry
1
consumer behavior
1
impact of the pandemic
1
innovative development
.
next >
Date issued
4
2021
2
2017
1
2018
1
2020
1
2023
Has File(s)
9
true