Please use this identifier to cite or link to this item:
http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/65683
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Белова, С. О. | - |
dc.contributor.author | Валевич, Р. П. | - |
dc.contributor.author | Belova, S. O. | - |
dc.contributor.author | Valevich, R. P. | - |
dc.date.accessioned | 2017-08-09T08:19:49Z | - |
dc.date.available | 2017-08-09T08:19:49Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Белова, С. О. Стимулирование потребителей - важнейшее условие развития ресторанного бизнеса / С. О. Белова, Р. П. Валевич // Научные труды Белорусского государственного экономического университета / М-во образования Респ. Беларусь, Белорусский гос. экон. ун-т ; [редкол.: В. Н. Шимов (гл. ред.) и др.]. - Минск : БГЭУ, 2017. — Вып. 10. - С. 24-30. | ru_RU |
dc.identifier.isbn | 978-985-564-155-2 | - |
dc.identifier.uri | http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/65683 | - |
dc.description.abstract | В статье обосновывается необходимость и разработаны рекомендации по совершенствованию методов отбора и оценки эффективности проектов стимулирования потребителей к приобретению продукции и услуг ресторанного бизнеса. The article grounds the necessity and elaborates the recommendations for improving the methods of the selection and evaluation of the projects of stimulating consumers to acquire products and services supplied by the restaurant business. | ru_RU |
dc.language | Русский | - |
dc.language.iso | ru_RU | ru_RU |
dc.publisher | Белорусский государственный экономический университет | ru_RU |
dc.subject | ресторанный бизнес | ru_RU |
dc.subject | потребительские предпочтения | ru_RU |
dc.subject | удовлетворенность потребителей | ru_RU |
dc.subject | программы лояльности | ru_RU |
dc.subject | инновации | ru_RU |
dc.subject | catering business | ru_RU |
dc.subject | consumer preferences | ru_RU |
dc.subject | innovations | ru_RU |
dc.title | Стимулирование потребителей - важнейшее условие развития ресторанного бизнеса | ru_RU |
dc.title.alternative | Consumer encouragement - the most important condition of the restaurant business development | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Appears in Collections: | _Научные труды БГЭУ, 2017 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Belova._S._O..pdf | 152.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.