Please use this identifier to cite or link to this item: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/65791
Title: Современные подходы к идентификации соковой продукции
Other Titles: Modern approaches to the identification of juice products
Authors: Лилишенцева, А. Н.
Lilishentseva, A. N.
Keywords: соковая продукция;качество продукции;фрукты;овощи;международная стандартизация;juice products;product quality;international standardization
Issue Date: 2017
Publisher: Белорусский государственный экономический университет
Language: Русский
Type: Article
Citation: Лилишенцева, А. Н. Современные подходы к идентификации соковой продукции / А. Н. Лилишенцева // Научные труды Белорусского государственного экономического университета / М-во образования Респ. Беларусь, Белорусский гос. экон. ун-т ; [редкол.: В. Н. Шимов (гл. ред.) и др.]. - Минск : БГЭУ, 2017. — Вып. 10. - С. 266-271.
Abstract: В статье приведены международные и национальные требования к подлинности соковой продукции. Представлены результаты физико-химических исследований восстановленных апельсиновых соков и идентифицирующих показателей цитрусовых соков с целью выявления критериев натуральности. The article presents the international and national requirements of authenticity of the juice products. Presents the results of physical and chemical researches restored orange juice and identifying the identifying indicators of citrus juice with the purpose of revealing of criteria of naturalness.
URI: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/65791
ISBN: 978-985-564-155-2
Appears in Collections:_Научные труды БГЭУ, 2017

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Lilishentseva__A._N..pdf144.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.