Please use this identifier to cite or link to this item: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/90316
Title: Товароведно-экспертная оценка ассортимента и качества товара
Other Titles: Commodity Research and Expert Estimation of Assortment and Quality of Goods
Authors: Сергейчик, С. А.
Siargheichyk, S. A.
Keywords: экспертная оценка;ассортимент;физико-химические показатели;зефир;range;expert review
Issue Date: 2021
Publisher: Белорусский государственный экономический университет
Language: Русский
Type: Article
Citation: Сергейчик, С. А. Товароведно-экспертная оценка ассортимента и качества товара / С. А. Сергейчик // Вестник Белорусского государственного экономического университета. - 2021. - № 3 - C. 81-86.
Abstract: Дана оценка ассортимента и качества десяти образцов зефира. Установлено, что лучшими органолептическими показателями качества характеризуются три образца зефира ОАО «Красный пищевик» (№ 6 — зефир «Выставочный ванильный»; № 7 — зефир Lefirelle ванильный; № 9 — зефир «Первый Бобруйский» со вкусом крем-брюле). Все исследованные образцы зефира по органолептическим и физико-химическим показателям качества соответствуют требованиям стандарта.
The assortment and quality of ten samples of zefir (marshmallows) were assessed. It was found that the best organoleptic indicators characterize three samples of zefir produced by OJSC «Krasny Pischevik» (№ 6 — zefir Vystavochny Vanilla, № 7 — zefir TM Lefirelle Vanilla; № 9 — zefir Pervy Bobruyskiy with crème brûlée flavor). All the tested samples comply with the standard requirements in organoleptic, physical and chemical indicators of quality.
URI: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/90316
ISSN: 1026-3578
Appears in Collections:2021, № 3

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sergeychik_81_86.pdf198.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.