Please use this identifier to cite or link to this item:
http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/90316
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сергейчик, С. А. | - |
dc.contributor.author | Siargheichyk, S. A. | - |
dc.date.accessioned | 2021-10-12T14:05:03Z | - |
dc.date.available | 2021-10-12T14:05:03Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Сергейчик, С. А. Товароведно-экспертная оценка ассортимента и качества товара / С. А. Сергейчик // Вестник Белорусского государственного экономического университета. - 2021. - № 3 - C. 81-86. | ru_RU |
dc.identifier.issn | 1026-3578 | - |
dc.identifier.uri | http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/90316 | - |
dc.description.abstract | Дана оценка ассортимента и качества десяти образцов зефира. Установлено, что лучшими органолептическими показателями качества характеризуются три образца зефира ОАО «Красный пищевик» (№ 6 — зефир «Выставочный ванильный»; № 7 — зефир Lefirelle ванильный; № 9 — зефир «Первый Бобруйский» со вкусом крем-брюле). Все исследованные образцы зефира по органолептическим и физико-химическим показателям качества соответствуют требованиям стандарта. | ru_RU |
dc.description.abstract | The assortment and quality of ten samples of zefir (marshmallows) were assessed. It was found that the best organoleptic indicators characterize three samples of zefir produced by OJSC «Krasny Pischevik» (№ 6 — zefir Vystavochny Vanilla, № 7 — zefir TM Lefirelle Vanilla; № 9 — zefir Pervy Bobruyskiy with crème brûlée flavor). All the tested samples comply with the standard requirements in organoleptic, physical and chemical indicators of quality. | - |
dc.language | Русский | - |
dc.language.iso | ru_RU | ru_RU |
dc.publisher | Белорусский государственный экономический университет | ru_RU |
dc.subject | экспертная оценка | ru_RU |
dc.subject | ассортимент | ru_RU |
dc.subject | физико-химические показатели | ru_RU |
dc.subject | зефир | ru_RU |
dc.subject | range | ru_RU |
dc.subject | expert review | ru_RU |
dc.title | Товароведно-экспертная оценка ассортимента и качества товара | ru_RU |
dc.title.alternative | Commodity Research and Expert Estimation of Assortment and Quality of Goods | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Appears in Collections: | 2021, № 3 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Sergeychik_81_86.pdf | 198.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.