Please use this identifier to cite or link to this item: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/95791
Title: The impact of the digital economy and the effectiveness of innovation in the catering business
Authors: Сидорова, А. С.
Дроздова, С. С.
Keywords: digital economy;effectiveness of innovation;catering business;digitalization;ресторанный бизнес
Issue Date: 2022
Publisher: Белорусский государственный экономический университет
Language: Английский
Type: Article
Citation: Сидорова, А. С. The impact of the digital economy and the effectiveness of innovation in the catering business / А. С. Сидорова, С. С. Дроздова; науч. рук. С. С. Дроздова // Современный механизм функционирования торгового бизнеса и туристической индустрии: реальность и перспективы : материалы VI Международной научно-практической конференции студентов, аспирантов и молодых ученых, Минск, 2-3 декабря 2021 г. / [редакционная коллегия: Г. А. Короленок (председатель) и др.] ; Министерство образования Республики Беларусь, Белорусский государственный экономический университет. – Минск : БГЭУ, 2022. – С. 464-465.
URI: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/95791
ISBN: 978-985-564-394-5
Appears in Collections:2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sidorova_464_465.pdf74.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.