Please use this identifier to cite or link to this item:
http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/95791
Title: | The impact of the digital economy and the effectiveness of innovation in the catering business |
Authors: | Сидорова, А. С. Дроздова, С. С. |
Keywords: | digital economy;effectiveness of innovation;catering business;digitalization;ресторанный бизнес |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Белорусский государственный экономический университет |
Language: | Английский |
Type: | Article |
Citation: | Сидорова, А. С. The impact of the digital economy and the effectiveness of innovation in the catering business / А. С. Сидорова, С. С. Дроздова; науч. рук. С. С. Дроздова // Современный механизм функционирования торгового бизнеса и туристической индустрии: реальность и перспективы : материалы VI Международной научно-практической конференции студентов, аспирантов и молодых ученых, Минск, 2-3 декабря 2021 г. / [редакционная коллегия: Г. А. Короленок (председатель) и др.] ; Министерство образования Республики Беларусь, Белорусский государственный экономический университет. – Минск : БГЭУ, 2022. – С. 464-465. |
URI: | http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/95791 |
ISBN: | 978-985-564-394-5 |
Appears in Collections: | 2022 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Sidorova_464_465.pdf | 74.82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.