Please use this identifier to cite or link to this item: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/95920
Title: Ways tо improve the efficiency of the restaurant business organizations
Authors: Приходько, А. К.
Дроздова, С. С.
Keywords: restaurant business;restaurant business organizations;service maintenance;restaurant marketing;ресторанный бизнес
Issue Date: 2022
Publisher: Белорусский государственный экономический университет
Language: Английский
Type: Article
Citation: Приходько, А. К. Ways tо improve the efficiency of the restaurant business organizations / А. К. Приходько, С. С. Дроздова; науч. рук. С. С. Дроздова // Современный механизм функционирования торгового бизнеса и туристической индустрии: реальность и перспективы : материалы VI Международной научно-практической конференции студентов, аспирантов и молодых ученых, Минск, 2-3 декабря 2021 г. / [редакционная коллегия: Г. А. Короленок (председатель) и др.] ; Министерство образования Республики Беларусь, Белорусский государственный экономический университет. – Минск : БГЭУ, 2022. – С.459-460.
URI: http://edoc.bseu.by:8080/handle/edoc/95920
ISBN: 978-985-564-394-5
Appears in Collections:2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Prikhodko_459_460.pdf69.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.